Arriba el cap de setmana, i amb ell uns de les nostres grans preocupacions:els restaurants i menjadors de la uni estan tancats!!!! És el moment, doncs, de posar-nos mans a la obra, l'hora de cuinar.

La cuina comuna que tenim a cada pis no dóna gaire de sí, els fogons van quan volen, la higiene destaca per la seva absència...però tot i així ens les empesquem per sobreviure.
Ja ens hem animat a fer cuina autòctona, que si truita de patates, que si pa amb tomàquet, arròs a la cubana...i també cuina saludable com amanides varies, sopes i peix!!aaatanció.

A destacar l'estofat que ens ha fet avui Lourdes, la nostra companya valenciana, en un dia post-festa i sense recursos ni ganes de cuinar. Molt bo!
Que apañados!!!!
ResponderEliminarJo tb estic desenvolupant el meu coneixement culinari, però res al nivell de l'estofat! Com us cuiden...
Vaig fer-li arròs a la Cubana a l'eslovaca! Jejeje! Ja ni m'enrecordava! Of course, li va encantar!
ResponderEliminarUhhhhh, arros a la cubana, dificultat extrema!! jejeje. Molt be molt be!
ResponderEliminar